Inspiratiesessies

Aan de vooravond van een verandering weet het management van organisaties vaak op hoofdlijnen waar de organisatie naar toe moet. De volgende stap is het vormgeven van de concrete invulling. Een inspiratiesessie helpt bij het concreet maken van die invulling. Uiteraard ook op de speelse manier, waarbij we met elkaar van de gebaande paden af gaan.

Wat is het?

Met het management gaan we gezamenlijk aan de slag.  Met theatrale werkvormen wakkeren we ieders creativiteit aan. We laten de dagelijkse routines en beslommeringen even voor wat ze zijn. Daarmee ontstaat er ruimte om out of the box te denken. Met elkaar doorlopen we alle facetten van de nieuwe koers en zetten de eerste lijnen uit om daar invulling aan te geven. Onze trainers zorgen er voor dat er vooral wordt gedacht vanuit kansen; de ‘ja maar’s’ laten we in deze fase zo veel mogelijk buiten beschouwing.

Wat levert het op?

Een inspiratiesessie levert een serie aan concrete ideeën op voor de invulling van de verandering. Het biedt organisaties een startpunt waar vanuit de verandering verder vorm gegeven kan worden. Juist door dit met elkaar op een speelse en creatieve manier te doen, zijn er ideeën naar boven gekomen die in een doorsnee brainstorm nooit op tafel waren gekomen.

Wat kost het?

Een inspiratiesessie duurt 1 of 2 dagdelen. Een sessie voor een groep van 5 tot 15 personen wordt gegeven door 1 trainer en kunt u al boeken vanaf € 595 ex. btw. Voor groepen van 15 tot 30 personen zijn 2 trainers nodig. Voor deze groepsgrootte kunnen wij een inspiratiesessie organiseren vanaf € 1.190 ex. btw. Is de groep die u op het oog heeft groter dan 30 personen? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u. De genoemde kosten zijn exclusief reistijd en -kosten en eventuele kosten voor locatiehuur en catering.