REFERENTIES

Wij krijgen regelmatig mooie feedback van onze opdrachtgevers, die we graag met jou delen. Wil je meer weten over hoe onze opdrachtgevers het werken met ons ervaren? Laat het ons weten en we brengen je vrijblijvend in contact met hen.

Klanten over DC Theaterinterventies

DC Theaterinterventies heeft tijdens ons jaarlijkse seminar 5x regietheater verzorgd voor 80 mensen per keer. Ondanks dat die setting dus grotesk was, wisten zij de vorm heel goed te raken en de doelen te halen. Carmen en Diana waren goed voorbereid. In het voortraject hebben wij uitgebreid gesproken, zijn zij bij een winkel binnengelopen, kreeg ik alle ruimte om het script aan te vullen met onze wensen en hebben we samen gerepeteerd.

De dames zijn toppers van actrices, met een gedegen voorbereiding en verstand van zaken. De reacties van de medewerkers zijn louter positief. Leerzaam en leuk is een veel gehoorde kreet.

Diana en Carmen hebben een dagdeel met onze docenten gewerkt met regietheater. Wat een krachtige werkvorm! De deelnemers hebben er veel van geleerd en hierdoor een stap gemaakt in de ontwikkeling van hun coachingsvaardigheden. Ik kan DC Theaterinterventies dan ook van harte aanbevelen.

“Diana kan zich goed inleven en maakt zet realistische settings neer. Ze koppelt haar gevoel goed terug aan de deelnemers. Hierdoor werd feedback goed onderbouwd. Ik heb een prettige samenwerking gehad, en hoop deze samenwerking te mogen voortzetten in de toekomst.”

“Het is een feestje om met Diana te werken. Ze is positief, vrolijk, flexibel, en heel belangrijk: veilig voor de cursisten. Ik hoop dat we nog veel mogen samenwerken!”

“Het spel van Diana is overtuigend, haar feedback scherp. Verder is ze betrouwbaar en pro- actief. Deelnemers waren ook zeer te spreken over haar acteurskunsten.”

“Het is fijn om met Diana samen te werken! Er is ruimte voor overleg en wederzijdse feedback tussen de bedrijven door. Diana heeft met veel zorg verschillende casussen zowel uitdagend als betekenisvol neergezet. Het was een succeservaring voor de deelnemers”

“Tijdens de trainersdag met al mijn collega’s didactische coachen, stond het thema ‘confronteren’ centraal. Ik mocht oefenen met Diana en door haar goede spel en inlevingsvermogen vergat ik even dat zij de acteur was en niet degene die ik wilde confronteren. Zo echt was het! Door haar goede feedback vanuit de rol heb ik enorm veel geleerd over mijn eigen valkuil en was ik supergoed voorbereid op mijn echte confronterende gesprek.

Chapeau!”

“Tijdens de coachingssessie heb ik eerst even moeten wennen om van de verschillende gedachtes verschillende personen te aken, maar het maakte het algauw duidelijker welke delen van mij wat vinden of willen. Ook was het prettig dat de verschillende kanten eindelijk met elkaar gingen praten. De sessie heeft mij geholpen duidelijk te krijgen wat ik juist wel en wat ik juist niet wilde. Zodat ik voor mij de juiste beslissing kon nemen waar ik tegen aan zat te hikken.”